Makea appelsiini eteerinen öljy 5 ml


5,49 €
Sisältää alv:n
Määrä
Loppuunmyyty

Tämä lempeä eteerinen öljy tuoksuu tuoreelta appelsiininkuorelta ja sillä on vaaleanpunainen väri. Sen paras ominaisuus on se, että tämä eteerinen öljy toimii masennuslääkkeenä. Se stimuloi ruoansulatusta, on erinomainen antispasmodinen ja lievä rauhoittava aine. Öljy soveltuu myös mielialan kohottamiseen, ahdistuksen lievittämiseen, hermojen rauhoittamiseen, lihasten rentoutumiseen ja yleisen hyvinvoinnin parantamiseen. Nämä ominaisuudet tekevät makean appelsiinin eteerisestä öljystä täydellisen valinnan talvella: jos lisäät sen kylpyyn, se nostaa mielialaasi. (Sekoita eteerinen öljy kylpyveteen lisänä pieni määrä kasviöljyä, maitoa tai maitojauhetta, sekoita vesi hyvin ja sulje kylpyhuoneen ovi, jotta aromi ei leviä. Käytä enintään 4 tippaa eteeristä öljyä.)

Appelsiiniöljy on hyvä lääke unettomuuteen. Tätä tarkoitusta varten se voidaan sekoittaa laventeliöljyn kanssa. Miellyttävän arominsa ansiosta se on suositeltava valinta kotona suihkuttamiseen, lattian pyyhkimiseen ja erilaisten pintojen puhdistamiseen.

Sekoita 200 grammaa vettä ja 20 tippaa eteeristä öljyä. (Öljy ei liukene täysin veteen, mutta tämä määrä riittää ilman virkistämiseen. Käytä yksinkertaista kasvien ruiskuttamiseen suunniteltua suihkepulloa, mutta varastoi seos käytön jälkeen eri astiaan, jos suihkepullo on valmistettu muovista tai metallista, sillä muovi ja metalli reagoivat eteeristen öljyjen kanssa ja muuttavat niiden ominaisuuksia.)

Luo AromaAir-tili

Onko sinulla jo tili?
Kirjaudu sisään Tai Nollaa salasana