1. Mikä on ultraääni-diffuuserin toimintaperiaate? Onko se turvallinen?

Ultraäänihöyrystin muuntaa vesi- ja öljypisarat raikkaaksi, tuoksuvaksi höyryksi (höyry on kylmää), joka tuoksuu ja kosteuttaa tiloja minimaalisesti. Tämä menetelmä eteeristen öljyjen haihduttamiseksi on paras, koska suoraan kuumennetut eteeriset öljyt hajoavat ja menettävät siten niiden ominaisuudet.

2. Kuinka käyttää diffuuseria eteeristen öljyjen kanssa?

Lisää vettä höyrystimen vesisäiliöön ja lisää muutama tippa eteeristä öljyä veteen. Suosittelemme 3-5 tippaa. Aina kun puhutaan eteeristen öljyjen haihtumisesta, sovelletaan "vähemmän on enemmän" -sääntöä. Voit myös höyryttää vettä ilman eteerisiä öljyjä.

3. Onko minun puhdistettava laite?

Suosittelemme vaihtamaan veden joka kerta ja puhdistamaan vesisäiliön, jotta diffuuseri kestää kauemmin.

 4. Ionisoiko höyrystin ilmaa?

Ultraäänihaihduttimella ei ole ionisointitoimintoa, mutta eteeristen öljyjen haihdutus ionisoi luonnollisesti ilman.

5. Onko turvallista jättää diffuuseri päälle yöllä?

Kaikissa Aroma Air-ultraääni-höyrystimien malleissa on automaattinen virrankatkaisutoiminto. Laite sammuu automaattisesti, kun vesisäiliössä ei ole tarpeeksi vettä, joten höyrystin on turvallista jättää päälle yöllä.

6. Minkä kokoiseen huoneeseen sopii minkä kokoinen diffuuseri? Kuinka paljon ml haihdutetaan tunnissa?

Kaikki 300 ml:n AromaAir-höyrystimet on suunniteltu huoneisiin, joiden koko on enintään 40 m2, tämä diffuuseri haihduttaa 30 ml / h.

100 ml:n hajottimet sopivat tiloihin, joiden koko on enintään 20 m2.

1600 ml:n hajotin sopii huoneisiin kooltaan 50-60m2. Pienemmissä huoneissa laite voi toimia ilmankostuttimena. Tämä höyrystin haihduttaa 50 ml / h; 100 ml / h tai 150 m / h.

7. Voinko käyttää vesijohtovettä höyrystämiseen?

Jos vesi ei ole kovin kalkkipitoista, voit käyttää vesijohtovettä. Muuten kovasti kalkittu vesi voi nopeasti ylikuormittaa ultraääni levyä ja aiheuttaa höyrystimen vikaantumisen. Jos vesi on todella kalkkipitoista, suositellaan tislattua tai keitettyä vettä.

8. Onko hajottimen ympärillä kosteaa haihdutuksen aikana?

Höyrystynyt vesihöyry nousee ylöspäin ja hajoaa hienoksi ilmassa, joten höyrystimen ympärillä oleva kosteus voi olla hyvin vähäistä tai olematonta.

9. Kotona on jo valmiiksi korkea kosteustaso. Eikö diffuuseri nosta kosteustasoa enemmän?

Ultraääni-diffuuserit on suunniteltu haihduttamaan eteerisiä öljyjä, joten suuremmissa huoneissa kosteus nousee vain vähän. Käyttämällä hajotinta pienessä huoneessa, joka on kooltaan noin 10-15 m2, laite voi toimia myös ilmankostuttimena.

Luo AromaAir-tili

Onko sinulla jo tili?
Kirjaudu sisään Tai Nollaa salasana