Rosmariinin eteerinen öljy 5 ml


4,99 €
Sisältää alv:n
Määrä
Loppuunmyyty

Eteerinen öljy, jolla on ominainen, miellyttävän terävä ja voimakas haju. Sillä on stimuloivia ominaisuuksia; sen haju ja vaikutus ovat lämpimiä ja energisoivia. Rosmariinin eteerinen öljy on erinomainen aivotoiminnan stimulaattori, ja se on tunnettu sen suorituskykyä parantavasta vaikutuksesta keskushermostoon. Hengitettynä muutama tippa tätä öljyä, voit tuntea erityisen mielen selkeyden, mikä on ehdottoman hyödyllistä intensiivistä ajattelua harjoittaville. Se lisää valppautta, parantaa muistia, auttaa keskittymään ja parantaa suorituskykyä työpaikalla.

Rosmariiniöljyn voimakkaan laadun ansiosta se on tehokas hengitystiesairauksien hoidossa, aina vuotavasta nenästä, kaihista ja sinuiitista astmaan. Höyryhengitys on parasta tähän tarkoitukseen.

Tämä eteerinen öljy sopii täydellisesti sydämen, maksan ja sappirakon hoitoon. Öljy alentaa myös veren kolesterolitasoa. Sitä voitaisiin kuvata viisikymppisen kiireisen johtajan parhaaksi ystäväksi, vaikkakin pelkästään rosmariiniöljyllä ei voida muuttaa kaikkea - on myös kiinnitettävä huomiota ruokavalioon ja elämäntapaan.

Se on erittäin hyödyllinen väsyneiden ja jäykkien lihasten hoidossa. (Käytä perusöljyllä laimennettuna hierontaan tai kylpyihin. Kylpyä varten, sekoita eteerinen öljy kylpyveteen lisänä pieni määrä kasviöljyä, maitoa tai maitojauhetta, sekoita vesi hyvin ja sulje kylpyhuoneen ovi, jotta aromi ei leviä. Käytä korkeintaan 3 tippaa. Älä käy kylvyssä, jos sinulla on kuumetta.)

Luo AromaAir-tili

Onko sinulla jo tili?
Kirjaudu sisään Tai Nollaa salasana