Teepuu (Melaleuca alternifolia) eteerinen öljy 5ml, 10 ml


5,49 €
Sisältää alv:n
Koko
Määrä
Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Tämä eteerinen öljy on tunnettu voimakkaasta infektioiden vastaisesta toiminnastaan, sillä on voimakas lääkkeen haju, hieman samanlainen kuin eukalyptuksen haju. Se vaikuttaa kolmen tyyppisiin patogeenisiin mikro-organismeihin: bakteereihin, sieniin ja viruksiin, samalla kun se tukee merkittävästi immuunijärjestelmää. Se soveltuu erittäin hyvin erilaisille infektioille alttiiden tai hitaasti toipuvien ihmisten hoitoon. Tätä öljyä käytetään vilustumisen, flunssan, yskän ja lasten infektioiden hoitoon. Sitä voidaan käyttää kylvyssä ensimmäisiin kylmän tai flunssan oireisiin, koska öljy edistää hikoilua ja yleensä tällaiset kylvyt estävät flunssan kehittymisen tai suojaavat sen komplikaatioilta. (Sekoita eteerinen öljy kylpyveteen lisänä pieni määrä kasviöljyä, maitoa tai maitojauhetta, sekoita vesi hyvin ja sulje kylpyhuoneen ovi, jotta aromi ei leviä. Älä käy kylvyssä, jos sinulla on kuumetta.) Sitä voidaan käyttää myös saunassa (2-3 tippaa kauhalliseen lämmintä vettä).

Teepuun eteerinen öljy desinfioi ja puhdistaa huoneilman. Se auttaa jatkuvasti stressistä kärsiviä, vähentää ärtyneisyyttä, väsymystä ja voimattomuutta, auttaa keskittymään ja parantaa aivotoimintaa.

Kun ensimmäiset oireet herpeksestä tai vesirokosta ilmenevät iholla, niitä voidaan hoitaa tehokkaasti teepuuöljyllä (öljy voidaan laimentaa vodkalla). Päästäksesi syylistä, levitä tippa puhdasta eteeristä öljyä niiden keskustaan päivittäin ja peitä kiinnelaastarilla (varmista, että jatkat hoitoa pidempään, näet ensimmäiset tulokset muutaman viikon kuluessa).

Aknen hoitoa varten eteeristä öljyä voidaan lisätä ihonpuhdistus aineisiin tai voiteisiin. Tämä on tehokas lääke tulehtuneiden alueiden hoitoon ja nenän ympärillä tai poskilla ennen kuukautisia esiintyvien finnien poistamiseksi. Finnille levitetty öljypisara rauhoittaa ja poistaa finnin.

Tämä on myös tehokas lääke hilseelle - lisää 1 tai 2 tippaa shampoon sekaan (kertakäyttöön) hiuksia pestessäsi.

Sopii yli 6 kuukauden ikäisille lapsille.

Luo AromaAir-tili

Onko sinulla jo tili?
Kirjaudu sisään Tai Nollaa salasana