PIPARMINTTU-Eteerinen öljy (Mentha piperita) 10 ml


5,49 €
Sisältää alv:n
Määrä
Loppuunmyyty

Tuoreen mintun tuoksun takia piparminttu on yleisin lääkitys ruoansulatushäiriöihin. Se toimii hyvin maksassa, mahassa ja suolistossa. Antispasmodisten ominaisuuksiensa ansiosta tämä öljy auttaa ripuliin, ruoansulatushäiriöihin, oksenteluun ja vatsakipuihin. Piparminttuöljy, erityisesti yhdessä laventelin kanssa, auttaa vilustumisen ja flunssan hoidossa. Tämän öljyn lämmittävät ja stimuloivat ominaisuudet ovat erityisen hyödyllisiä, kun sitä käytetään vilustumisen alkuvaiheessa aivastelua, vuotavaa nenää ja kuumetta edeltävää vapinaa ja pahoinvointia hoitamaan. Miellyttävän tuoksunsa ansiosta öljy soveltuu saunaan (2-3 tippaa kauhalliseen lämmintä vettä). Kylmät pakkaukset piparminttuöljystä tai piparmintusta ja laventelin öljyistä, joita levitetään otsalle, lievittävät päänsärkyä ja joitain migreenejä (tehokkain keino on käyttää pakkausta heti, kun tunnet ensimmäisen säryn oireen). Öljy stimuloi aivotoimintaa ja edistää selkeää ajattelua, mikä saa sinut tuntemaan olosi valppaaksi, älykkääksi ja valmiiksi ajattelemaan. Se voi toimia myös hyönteiskarkotteena, koska se karkottaa kärpäsiä ja hyttysiä. Piparminttuöljyä voidaan käyttää myös muiden öljyjen kanssa: laventeli, eukalyptus, rosmariini tai sitruuna. Vältä piparminttuöljyn käyttöä illalla, koska se estää sinua nukahtamasta. Älä käytä öljyä yhdessä homeopaattisten lääkkeiden kanssa.

100% puhdasta eteeristä öljyä

Alkuperämaa: Intia

Suosittelemme öljyjen käyttöä eteerisen öljyn diffuusorissa (4-6 tippaa eteeristä öljyä ja 300 ml vettä). Öljyä voidaan käyttää myös tilojen aromatisointiin muilla tavoilla, esim. lattian pesu (muutaman tipan lisääminen veteen), lautasliinoilla, tuoksuva käyntikortti, muistikirja ja niin edelleen.

Varoitus

Älä käytä eteerisiä öljyjä ruoanlaittoon, älä levitä öljyjä iholle, kaada kylpyyn, älä juo tai syö eteerisiä öljyjä.

Pidä öljyt poissa lasten ulottuvilta.

Allergioista tai epilepsiasta kärsivien tai astmaatikkojen ja raskaana olevien tulee käyttää eteerisiä öljyjä varoen ja maltillisesti.

Eteeristen öljyjen kestoaika on yksi vuosi avaamisen jälkeen.

Luo AromaAir-tili

Onko sinulla jo tili?
Kirjaudu sisään Tai Nollaa salasana