FRANKINCENSE (BOSWELLIAN) Eteerinen öljy 10 ml


6,49 €
Sisältää alv:n
Määrä
Loppuunmyyty

Miellyttävä ja virkistävä hartsin ja suitsukkeen tuoksu, joka on peräisin Boswellian puuhartsista. Boswellian öljyllä on yksi mielenkiintoinen piirre - sen kyky hidastaa ja syventää hengitystäsi. Syvempi ja hitaampi hengitys rauhoittaa ja antaa sinulle mahdollisuuden rukoilla tai meditoida. Boswellian eteerinen öljy voi onnistuneesti hoitaa hengitystieinfektioita. Se on yksi parhaista antiseptisistä aineista, joka lievittää yskää. Öljy on erityisen hyödyllinen astmaa sairastaville, koska se hidastaa ja syventää hengitystä. Eteerisen suitsukkeen eteerinen öljy lievittää ahdistusta, surua ja jännitystä ja auttaa saavuttamaan sisäisen rauhan, joten öljyä voidaan käyttää meditaatioon.

100% puhdasta eteeristä öljyä

Alkuperämaa: Koostumus LD

Suosittelemme öljyjen käyttöä eteerisen öljyn diffuusorissa (4-6 tippaa eteeristä öljyä ja 300 ml vettä). Öljyä voidaan käyttää myös tilojen aromatisointiin muilla tavoilla, esim. lattian pesu (muutaman tipan lisääminen veteen), lautasliinoilla, tuoksuva käyntikortti, muistikirja ja niin edelleen.

Varoitus

Älä käytä eteerisiä öljyjä ruoanlaittoon, älä levitä öljyjä iholle, kaada kylpyyn, älä juo tai syö eteerisiä öljyjä.

Pidä öljyt poissa lasten ulottuvilta.

Allergioista tai epilepsiasta kärsivien tai astmaatikkojen ja raskaana olevien tulee käyttää eteerisiä öljyjä varoen ja maltillisesti.

Eteeristen öljyjen kestoaika on yksi vuosi avaamisen jälkeen.

Luo AromaAir-tili

Onko sinulla jo tili?
Kirjaudu sisään Tai Nollaa salasana