EUCALYPTUS-Eteerinen öljy (Eucalyptus globulus) 10 ml


7,99 €
Sisältää alv:n
Määrä
Loppuunmyyty

Virkistävän ja voimakkaan tuoksunsa ansiosta tämä öljy vahvistaa immuunijärjestelmää ja on hyödyllinen ihmisille, jotka väsyvät ja vilustuvat helposti sekä rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja rauhoittaa migreenikipua. Eukalyptuksen eteerisellä öljyllä on bakteereja tappavia ja antiviraalisia ominaisuuksia. Se on erinomainen lääke flunssaan ja lasten tartuntatauteihin. Epidemioiden ja tartuntatautien aikana eukalyptuksen eteerisellä öljyllä on kaksi käyttötarkoitusta: se auttaa potilaita ja suojaa myös potilaiden kanssa kosketuksissa olevia. Eukalyptuksen eteerinen öljy karkottaa kärpäsiä ja hyttysiä.

Eukalyptusöljyä voidaan käyttää myös muiden öljyjen kanssa: laventeli, mänty ja timjami.

100% puhdasta eteeristä öljyä

Alkuperämaa: Kiina

Suosittelemme öljyjen käyttöä eteerisen öljyn diffuusorissa (4-6 tippaa eteeristä öljyä ja 300 ml vettä). Öljyä voidaan käyttää myös tilojen aromatisointiin muilla tavoilla, esim. lattian pesu (muutaman tipan lisääminen veteen), lautasliinoilla, tuoksuva käyntikortti, muistikirja ja niin edelleen.

Varoitus

Älä käytä eteerisiä öljyjä ruoanlaittoon, älä levitä öljyjä iholle, kaada kylpyyn, älä juo tai syö eteerisiä öljyjä.

Pidä öljyt poissa lasten ulottuvilta.

Allergioista tai epilepsiasta kärsivien tai astmaatikkojen ja raskaana olevien tulee käyttää eteerisiä öljyjä varoen ja maltillisesti.

Eteeristen öljyjen kestoaika on yksi vuosi avaamisen jälkeen.

Luo AromaAir-tili

Onko sinulla jo tili?
Kirjaudu sisään Tai Nollaa salasana